Villa Tradycja ;



Opinia użytkownika Wiktor Mazaj z dnia 25 sierpnia 2014

Fajne miejsce. Doskonały stosunek ceny do jakości usług. Może nie najtańsze w Białym stoku ale za to ze świetną obsługą, komfortem zakwaterowania i świetną restauracją. Ogólna ocena – bardzo dobra ;)

Zobacz wszystkie opinie o Villa Tradycja >>

helioFOMAS Tomasz Zdanowski;



Opinia użytkownika dobry elektryk z dnia 24 sierpnia 2014

W rzeczy samej, fachowy, dobry elektryk Białystok, podlaskie. Starannie wykonuje instalacje elektryczne, systemy zabezpieczeń.

Zobacz wszystkie opinie o helioFOMAS Tomasz Zdanowski >>

helioFOMAS Tomasz Zdanowski;



Opinia użytkownika Mariusz z dnia 24 sierpnia 2014

Trzeba tej firmie przyznać staranność. Biorą pełną odpowiedzialność za wykonaną pracę, którą obejmują gwarancją. Pan Tomasz podpowiedział mi, gdzie najkorzystniej kupić materiały (przewody, gniazda, łączniki oświetlenia, oświetlenie) do montażu instalacji elektrycznej. Rzeczywiście, helioFOMAS to dobry i fachowy elektryk.

Zobacz wszystkie opinie o helioFOMAS Tomasz Zdanowski >>

WIP Meble S.C. ;



Opinia użytkownika Paulina z dnia 14 sierpnia 2014

Nikomu NIE POLECAM Vip Meble!!! Umowę na meble mieliśmy do 1 lipca, a jest już połowa sierpnia!!! Meble koszmar!!! Pan Paweł (szef) nie odbiera telefonów, a jeśli już łaskawie odbierze to umawia się i nie przyjeżdża. Masa rzeczy do poprawki, fronty TRAGICZNE! do wymiany (ale kiedy to będzie??) w kółko przedłużają terminy oddania, wszystkie korpusy podziobane, szuflady...

Zobacz wszystkie opinie o WIP Meble S.C. >>

Ardor Andrzej Romaniuk ;



Opinia użytkownika Luke z dnia 14 sierpnia 2014

Bardzo źle zostałem potraktowany przez firmę Pana Andrzeja. Otwory okienne zostały źle pomierzone, a Pan Andrzej całą winę zwalił na inwestora. Jak sam się wyraził jego jedynym przewinieniem było to, że nie wziął metrówki. Odmówił jakiego kolwiek zadość uczynienia twierdząc, że to moja wina. Nie polecam !!! tej firmy. Okna które oferuje są najlepszej...

Zobacz wszystkie opinie o Ardor Andrzej Romaniuk >>

Ambrozja Sala Konferencyjno-Bankietowa ;



Opinia użytkownika Nowozency z dnia 18 lipca 2014

itam ! Kiedy planowalismy wesele nie moglismy znalesc opini o Ambrozji przy ulicy jarzebinowej w bialymstoku gdyz istnieje ona od niedawna . Zwazajac na fakt ze pewnie tak jak i my wiele osob szuka opinii na forum chcielibysmy dodac cos od siebie ,a mianowicie chcielibysmy z calego serca polecic to miejsce. Pan Pruszynski...

Zobacz wszystkie opinie o Ambrozja Sala Konferencyjno-Bankietowa >>

Ambrozja Sala Konferencyjno-Bankietowa ;



Opinia użytkownika marysia z dnia 16 lipca 2014

Polecam salę Ambrozja, miałam tam przyjęcie weselne w czerwcu tego roku.wszystko wyszło super, jedzenie przepyszne, wystrój super, obsługa też na bardzo wysokim poziomie. Zdecydowaliśmy się na tę salę gdyż jest mnóstwo bardzo dobrych opinij w internecie ale przede wszystkim wśród znajomych, ludzi turzy tam byli. Ja również...

Zobacz wszystkie opinie o Ambrozja Sala Konferencyjno-Bankietowa >>

Usługi Remontowo-Budowlane Adam Nosorowski ;



Opinia użytkownika Adam z dnia 10 lipca 2014

Ten gówniarz to wyjątkowy partacz i nieudacznik. Udaje że sie zna na czymś. Ogrodzenia to mu może jako tako wychodzą ale budowa domów to nie da tego nieudacznika…

Zobacz wszystkie opinie o Usługi Remontowo-Budowlane Adam Nosorowski >>

Mechanika Pojazdowa Jan Zieniewicz ;



Opinia użytkownika Marta z dnia 4 lipca 2014

Nie polecam naprawiać tam auta. Gwarancja jest ale do momentu powrotu auta do warsztatu. Wtedy można o niej zapomnieć bo trzeba ponownie płacić stówki za błąd mechanika (warsztat z długoletnim stażem). Właściciel warsztatu wie wszystko najlepiej i potrafi wyzwać klienta od różnych, zabrać mu klucze z auta a nawet wyrzucić z warsztatu bo nie...

Zobacz wszystkie opinie o Mechanika Pojazdowa Jan Zieniewicz >>

Ambrozja Sala Konferencyjno-Bankietowa ;



Opinia użytkownika marta z dnia 4 lipca 2014

Witam wszystkich, sala jest super miałam tam wesele w ty roku w czerwcu, wszystko wyszło znakomicie, bardzo dużo przy organizacji pomaga kierownictwo lokalu. Jedzenie bardzo smaczne i co mnie pozytywnie zaskoczyło bardzo wykwintne, wybraliśmy min: gęś pieczoną w rozmarynie, łososia, daktyle w boczku, szparagi w szynce parmeńskiej...

Zobacz wszystkie opinie o Ambrozja Sala Konferencyjno-Bankietowa >>

Voyager Trans Andrzej Kiejko ;



Opinia użytkownika Mamok z dnia 19 czerwca 2014

Niesolidna firma, obiecują i się nie wywiązują – właściciel cham. Omijajcie z daleka.

Zobacz wszystkie opinie o Voyager Trans Andrzej Kiejko >>

Redlarski Bogumił Usługi RTV ;



Opinia użytkownika Ewa z dnia 15 czerwca 2014

Nie polecam! Pan przyszedł postukał,popukał.Zainkasował za parę minut 80 złotych.Stwierdził,że jak usterka będzie dalej się pojawiać to przyjdzie dalej coś z tym robić. Telewizor działał 3 dni,po czym pojawiła się ta sama usterka.Po moim kontakcie ,pan stwierdził,żeby samemu sobie z tym radzić ,bo to trudna sprawa i on nie przyjdzie.

Zobacz wszystkie opinie o Redlarski Bogumił Usługi RTV >>

Villa Tradycja ;



Opinia użytkownika Magdalena Sz. z dnia 12 czerwca 2014

Polecam. Zainteresowanie personelu dające poczucie ze jest sie kimś wyjątkowym;) Pokoje czyste i przyjemne do wypoczynku no i rewelacyjna tradycyjna kuchnia.

Zobacz wszystkie opinie o Villa Tradycja >>

Taurus Arkadiusz Brodzik ;



Opinia użytkownika Adam z dnia 9 czerwca 2014

Serdecznie nie polecam kupiłem od nich regenerowany rozrusznik który po 2tygodniach się spalil. Po wyjęciu go z auta i rozebraniu okazało się że tulejki są stare wirnik spalony, magnesy pobite, a co najśmieszniejsze połamane jedno uch w glowicy. Stanowczo odradzam usług w tym zakładzie

Zobacz wszystkie opinie o Taurus Arkadiusz Brodzik >>

Popko Adam Gabinet Stomatologiczny ;



Opinia użytkownika serialowa z dnia 19 maja 2014

Dobrego stomatologa ciężko znaleźć a mi się na szczescie udalo trafić na pana Popko. To pierwszy dentysta, którego się „nie boje” – leczyłam u niego zęby kanałowo, potem jak były już zdrowe zafundowałam sobie wybielanie. Na kontrole wpadam regularnie i szczerze pana Adama polecam 

Zobacz wszystkie opinie o Popko Adam Gabinet Stomatologiczny >>

Prywatny Gabinet Ginekologiczny Dr n. med. Anna Barbara Kluz-Kowal ;



Opinia użytkownika fashion z dnia 5 maja 2014

Pani doktor zanim dobrala mi odpowiednią antykoncepcje to wypytała o stan zdrowia i zleciła badania. Dzieki temu uniknelysmy zmieniania tabletek kilk razy, tak jak to miały moje znajome? nie miałam zadnych skutków ubocznych

Zobacz wszystkie opinie o Prywatny Gabinet Ginekologiczny Dr n. med. Anna Barbara Kluz-Kowal >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 2 maja 2014

Oszustka

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 2 maja 2014

Nie daj się oszukać tej firmie

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 2 maja 2014

Dorota Wolany oszust

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 2 maja 2014

Tele-trans Dorota Wolany nie płacą

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 2 maja 2014

Oszust nie odbiera telefonów , unika kontaktu

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

CZAR-DENT Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej;



Opinia użytkownika Bartosz z dnia 28 kwietnia 2014

Fantastyczne miejsce zarówno pod względem sprzętowym, jak też kadrowym. W tym gabinecie panują znacznie wyższe standardy leczenia, zupełnie inne, bardzo ludzkie podejście do pacjenta. Gdzieś czytałem opinię, że są drodzy, ale moim zdaniem cena jest adekwatna do jakości. Polecam.

Zobacz wszystkie opinie o CZAR-DENT Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej >>

Atros Andrzej Trosko ;



Opinia użytkownika Marian z dnia 23 kwietnia 2014

Szczerze odradzam, duże problemy z reklamacją na wadliwie zamontowaną stolarkę!

Zobacz wszystkie opinie o Atros Andrzej Trosko >>

BMJ S.C. Biuro Nieruchomości Barbara i Jacek Matias ;



Opinia użytkownika K...S z dnia 23 kwietnia 2014

Stanowczo odradzam z korzystania z usług biura nieruchomości BMJ, ponieważ wyłudzają pieniądze przy umowach przedwstępnych. Kombinują jak tylko mogą, oszukują. ODRADZAM!!!!

Zobacz wszystkie opinie o BMJ S.C. Biuro Nieruchomości Barbara i Jacek Matias >>

Polstarter Sp.j. ;



Opinia użytkownika Marcin z dnia 20 kwietnia 2014

Firma zmieniła nazwę na SGR Redliński. Nie polecam. Kiepska firma. Oszukują. Wszystkie złe opinie w sieci okazały się prawdziwe

Zobacz wszystkie opinie o Polstarter Sp.j. >>

Popko Adam Gabinet Stomatologiczny ;



Opinia użytkownika ulka z dnia 17 kwietnia 2014

u pana Adama lecze właśnie kolejny ząb, który zaatakowała próchnica. Ogólnie to naprawde dobry lekarz, który radzi sobie z każdym problemem stomatologicznym, z jakim do niego przyjde. Gabinet jest czysty, warunki sterylne, a najwazniejsze że każdy zabieg jest tak naprawde bezbolesny.

Zobacz wszystkie opinie o Popko Adam Gabinet Stomatologiczny >>

Maniac-Gym A. B. H. Leszczyńscy ;



Opinia użytkownika Gratz z dnia 16 kwietnia 2014

siłownie mają naprawdę świetną – sprzęt, trenerzy, ceny karnetów, jak dla mnie nr 1 w mieście, zdecydowanie polecam

Zobacz wszystkie opinie o Maniac-Gym A. B. H. Leszczyńscy >>

Prywatny Gabinet Ginekologiczny Dr n. med. Anna Barbara Kluz-Kowal ;



Opinia użytkownika mała z dnia 15 kwietnia 2014

kobieta z ogromną wiedza i życzliwym nastawieniem, uśmiechnięta, konkretna i spokojna. pojawiam sie w jej gabinecie co jakiś czas, przypomina mi o mammografii i pozostałych badaniach kontrolnych

Zobacz wszystkie opinie o Prywatny Gabinet Ginekologiczny Dr n. med. Anna Barbara Kluz-Kowal >>

Bisbud Radosław Biskup ;



Opinia użytkownika Mariusz z dnia 10 kwietnia 2014

Właściciel i ogólnie cała firma to jakaś kpina. Zanim ktokolwiek, od najmniejszych po największe firmy, zdecyduje się na usługi tego „pana”, niech się głęboko zastanowi, czy warto tracić nerwy i pieniądze przez takich ludzi jak właściciel tej niby firmy. Oczywiście odradzam usługi tej firmy i pozdrawiam niedoszłych kontrahentów, którzy...

Zobacz wszystkie opinie o Bisbud Radosław Biskup >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 8 kwietnia 2014

FIRMA NIE PŁACI

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

Kancelaria Adokacka adwokat Stanisław Dek

Read full article | No Comments

Adres:Wyszyńskiego 15 lok. U2 Telefony/fax: 85 7428377 Właściciele: Adwokat Stanisław Dek, adwokat Jerzy Dek, adwokat Zofia Daniszewska-Dek Działalność: adwokaci, kancelaria adwokacka, usługi prawne

Newdreams

Read full article | No Comments

Adres:Łapy,Białystok Telefony/fax:512 282 238   Działalność:Zajmują sie produkcją Materacy kazdy wymiar nawet nietypowe i łóżek do sypialni , wystarczy wysłać sms o tresci materac oddzwaniają i umawiająsie na spotkanie nawet sami dowożą do swojego salonu ,ja tak skorzystałam doradzili i kupiłam polecam miła i profesjonalna obsługa.Pozdrawiam Marta

u Wiesia

Read full article | No Comments

Adres:Żeromskiego 1 Telefony/fax: 85 7443836 Właściciele: Wiesław Grigoruk Działalność: Gastronomia

CAR AUDIO MEDIA

Read full article | No Comments

Adres: Sielska 2 Telefony/fax: 602254448 Właściciele: Paweł Chrzest Działalność: Samochodowe systemy audio i multimedialne

helioFOMAS Tomasz Zdanowski

Read full article | 2 Comments

Adres: Skorupska 32/1/44, 15-048 Białystok Telefony/fax: 783 770 788 Właściciele: Tomasz Zdanowski Działalność: Wykonujemy dobre instalacje elektryczne, systemy zabezpieczeń takie jak: alarmy, monitoring, kontrola dostępu, telewizja przemysłowa CCTV. Instalacje fotowoltaiczne, baterie słoneczne. helioFOMAS to dobry elektryk Białystok i podlaskie!

Gabinet Terapii dziecięcej BIS

Read full article | No Comments

Adres: al. Jana Pawła II 59/179 15-704 Białystok Telefony/fax: 502730141 Właściciele: Urszula Jurkowicz Działalność: integracja sensoryczna, terapia taktylna, usprawnianie korekcyjne, terapia ręki, dogoterapia, terapia pedagogiczna

CZAR-DENT Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej

Read full article | 1 Comment

Adres: ul. Porzeczkowa 14, Białystok Telefony/fax: 85 653 70 61 E-mail: porzeczkowa@czar-dent.pl www: www.czar-dent.pl Właściciele: Bogusława Czarnowska, Dariusz Czarnowski

Kancelaria Adwokacka Tomasz Turosiński

Read full article | No Comments

Adres:15-089 Białystok Jana Kilińskiego 10/1 Telefony/fax: 501737071 Właściciele:Tomasz Turosiński Działalność: prawnicza

Centrum Językowo-Turystyczne Językiem Dziecka

Read full article | No Comments

Adres: Mickiewicza 15A lok.2 Telefony/fax: 731 833 220 Właściciele: Iwona Jarmuszewska Działalność: biuro podróży

Phu Insterm Marcin Miron

Read full article | No Comments

Adres:Białystok 15-649 Św. Andrzeja Boboli 3a Telefony/fax:511 965 122 Właściciele: Marcin Miron Działalność:Chłodnictwo, Klimatyzacja,Usługi Hydrauliczne

Wypożyczalnia samochodów Carbon

Read full article | No Comments

Adres: Przyjazna 19 15-666 Białystok Telefony/fax: 888-209-888

HAPONIK Nawierzchnie Drogowe

Read full article | No Comments

Adres:Białystok Kołłątaja65/40 Telefony/fax:666 100 850 www.haponik.pl haponiknawierzchnie@wp.pl Właściciele:Aneta Haponik Działalność:Gspodarcza

Biuro Rachunkowe FART s.c. Halina Kotowicz

Read full article | No Comments

Adres: ul. Fabryczna 1 lokal 322 15-482 Białystok Telefony/fax: Kom. 505 224 456 Tel./fax 85 742 46 96 fartbiuro@wp.pl www.fartbiuro.pl Właściciele: Halina Kotowicz Działalność: „Specjalizujemy się w obsłudze firm w zakresie księgowości, podatków oraz kadr i płac”.

Dorota Studio

Read full article | No Comments

Adres: Białystok.ul.Legionowa 9/1 lok.125 Telefony/fax:606644664 Właściciele: Dorota Jóźwik Działalność: pracownia sukien ślubnych, wieczorowych, studniówkowych i nie tylko..

Kwiaciarnia Girlanda

Read full article | No Comments

Adres:Galeria Antoniuk lokal 22 (Jaz-Bud); Białystok ul.Antoniukowska 56; czynne 09:00-20:00; www.dekoracjegirlanda.pl Telefony/fax: 602 301 322 Właściciele: Anna Leszczyńska Działalność: Handel i usługi. Zapraszamy

Prywatna Szkoła Podstawowa „Akademia Językowa”

Read full article | No Comments

Adres:ul. Mickiewicza 49, 15-213 Białystok Telefony/fax:516 213 349, 793 961 819   Działalność: działalność edukacyjna, szkoła podstawowa

CDW Katarzyna Dunaj

Read full article | No Comments

Adres: Sosnowa 47 Telefony/fax: 887 370 470  

USŁUGI REMONTOWO – BODOWLANE ADAM NOSOROWSKI

Read full article | 3 Comments

Adres: RUBINOWICZA 31 Telefony/fax: 602249459

Akademia Nowoczesnej Edukacji

Read full article | No Comments

Adres: ul. Krucza 23 lokal 38 Wasilków Telefony/fax: 85 674 33 07 Działalność: szkolenia z zakresu efektywnej edukacji, trening pamięci, szybkie czytanie, z zakresu rozwoju osobistego, doradztwo kariery

„Lex-Tax” Biuro Rachunkowe Kancelaria Doradcy Podatkowego

Read full article | No Comments

Adres: ul. Łagodna 5 15-756 Białystok Telefony/fax: 856793444 Właściciele: Sławomir Malibo Działalność: Pełen zakres usług z zakresu rachunkowości, doradztwo podatkowe

BD STUDIO FRYZUR

Read full article | 1 Comment

Adres:ZŁOTA 5 Działalność:STUDIO FRYZUR

Z.P.U. Dobry Szklarz

Read full article | 2 Comments

Adres:Hetmańska 44 Telefony/fax:(85) 811 – 03 – 30 Właściciele:Dariusz Kolec

Szatkowski Damian Firma Usługowo-Handlowa Sklep Reksio

Read full article | No Comments

Szatkowski Damian Firma Usługowo-Handlowa Sklep Reksio Adres: Andersa 40 /99, 15-113 Białystok tel: 668667390 sklepy zoologiczne

Sklep z Karmą dla Zwierząt Wojciech Kudlicki

Read full article | No Comments

Sklep z Karmą dla Zwierząt Wojciech Kudlicki Adres: Akademicka 10, 15-267 Białystok tel: 857446458 sklepy zoologiczne

Morano Zoo Piotr Warszycki

Read full article | No Comments

Morano Zoo Piotr Warszycki Adres: Handlowa 7, 15-399 Białystok tel: 858782375 sklepy zoologiczne

Marek Krysztopowicz Usługi Transportowo-Handlowe

Read full article | No Comments

Marek Krysztopowicz Usługi Transportowo-Handlowe Adres: Wiatrakowa 4 /2, 15-827 Białystok tel: 691388733 sklepy zoologiczne

Kynologprofi

Read full article | No Comments

Kynologprofi Adres: św. Rocha 4, 15-879 Białystok tel: 606144528 sklepy zoologiczne

Dr Zoo

Read full article | No Comments

Dr Zoo Adres: św. Rocha 4, 15-879 Białystok tel: 606144528 sklepy zoologiczne

Chojnowski Bernard Sklep Zoologiczny

Read full article | No Comments

Chojnowski Bernard Sklep Zoologiczny Adres: Mieszka I 14 lok. 5, 15-054 Białystok tel: 857432703 sklepy zoologiczne

Zoo Natura Sp. z o.o. Sklep Zoologiczny

Read full article | No Comments

Zoo Natura Sp. z o.o. Sklep Zoologiczny Adres: Wysockiego 67, 15-168 Białystok sklepy zoologiczne

Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.