Popko Adam Gabinet Stomatologiczny ;



Opinia użytkownika ulka z dnia 17 kwietnia 2014

u pana Adama lecze właśnie kolejny ząb, który zaatakowała próchnica. Ogólnie to naprawde dobry lekarz, który radzi sobie z każdym problemem stomatologicznym, z jakim do niego przyjde. Gabinet jest czysty, warunki sterylne, a najwazniejsze że każdy zabieg jest tak naprawde bezbolesny.

Zobacz wszystkie opinie o Popko Adam Gabinet Stomatologiczny >>

Maniac-Gym A. B. H. Leszczyńscy ;



Opinia użytkownika Gratz z dnia 16 kwietnia 2014

siłownie mają naprawdę świetną – sprzęt, trenerzy, ceny karnetów, jak dla mnie nr 1 w mieście, zdecydowanie polecam

Zobacz wszystkie opinie o Maniac-Gym A. B. H. Leszczyńscy >>

Prywatny Gabinet Ginekologiczny Dr n. med. Anna Barbara Kluz-Kowal ;



Opinia użytkownika mała z dnia 15 kwietnia 2014

kobieta z ogromną wiedza i życzliwym nastawieniem, uśmiechnięta, konkretna i spokojna. pojawiam sie w jej gabinecie co jakiś czas, przypomina mi o mammografii i pozostałych badaniach kontrolnych

Zobacz wszystkie opinie o Prywatny Gabinet Ginekologiczny Dr n. med. Anna Barbara Kluz-Kowal >>

Bisbud Radosław Biskup ;



Opinia użytkownika Mariusz z dnia 10 kwietnia 2014

Właściciel i ogólnie cała firma to jakaś kpina. Zanim ktokolwiek, od najmniejszych po największe firmy, zdecyduje się na usługi tego „pana”, niech się głęboko zastanowi, czy warto tracić nerwy i pieniądze przez takich ludzi jak właściciel tej niby firmy. Oczywiście odradzam usługi tej firmy i pozdrawiam niedoszłych kontrahentów, którzy...

Zobacz wszystkie opinie o Bisbud Radosław Biskup >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 8 kwietnia 2014

FIRMA NIE PŁACI

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 8 kwietnia 2014

Dla zainteresowanych nr telefonu 725209135

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

Stowarzyszenie Kulturalnych Kierowców Cooltura Taxi ;



Opinia użytkownika zyta z dnia 7 kwietnia 2014

Odradzam tą firmę! Kompletny brak szacunku do klienta, kierowcy są wulgarni i wścibscy. Jeden kierowca całą drogę obrażał mnie za to, że nie mógł trafić pod właściwy adres i olał moją zniżkę, naliczając więcej niż powinien. Dziękuję bardzo za takie usługi, nigdy już nie zamówię ich taksówek.

Zobacz wszystkie opinie o Stowarzyszenie Kulturalnych Kierowców Cooltura Taxi >>

Forcars Dariusz Pawlak ;



Opinia użytkownika Wojtek z dnia 5 kwietnia 2014

Nie kompetentny naciągacz. Bez pytania wymienili filtr gazu – koszt 70 zl usterki nie zlokalizowano. Wymienili mi wtryskiwacze które były raczej sprawne bo tydzień później wymieniłem parownik który nie dal się wyregulować i był już zajechany. Nie polecam i sam już tam nie zajade . Dla wlasciciela zycze powodzenia.

Zobacz wszystkie opinie o Forcars Dariusz Pawlak >>

Netkom Mariusz Danilczuk ;



Opinia użytkownika Michał z dnia 4 kwietnia 2014

Zdecydowanie odradzam współpracę. Człowiekowi zależy tylko na kasie. Gotów jest za nią oszukiwać klientów.

Zobacz wszystkie opinie o Netkom Mariusz Danilczuk >>

Gryszczuk Andrzej Zakład Remontowo-Budowlany ;



Opinia użytkownika Princess z dnia 3 kwietnia 2014

Jf3zef Byłem w odnowionej Bibliotece i ryeczzwiście jest bardzo ładnie i nowocześnie Cieszy to z pewnością wszystkich Czytelnikf3w Biblioteki.Teraz wnętrze jest godne placf3wki kultury.Jest jednak sprawa,ktf3ra martwi wielu korzystających z księgozbioru Biblioteki Miejskiej.Otf3ż krąży pogłoska,że budynek...

Zobacz wszystkie opinie o Gryszczuk Andrzej Zakład Remontowo-Budowlany >>

Meblew Beata Lewczuk ;



Opinia użytkownika Jamarion z dnia 3 kwietnia 2014

Tha’ts going to make things a lot easier from here on out.

Zobacz wszystkie opinie o Meblew Beata Lewczuk >>

Test Plus Tomasz Radzewicz ;



Opinia użytkownika Sylvia z dnia 2 kwietnia 2014

Well done to think of soenmhitg like that

Zobacz wszystkie opinie o Test Plus Tomasz Radzewicz >>

Skarbiec Zakład Produkcyjno-Usługowy Dariusz Tomaszuk ;



Opinia użytkownika Eleazar z dnia 2 kwietnia 2014

You keep it up now, unsnadtred? Really good to know.

Zobacz wszystkie opinie o Skarbiec Zakład Produkcyjno-Usługowy Dariusz Tomaszuk >>

Lex-Trans Urszula Misiejuk ;



Opinia użytkownika Urszula z dnia 2 kwietnia 2014

Jest to opinia osoby która nie miała najwidoczniej do czynienia z naszą firmą. Bzdura totalna. Powodzenia.

Zobacz wszystkie opinie o Lex-Trans Urszula Misiejuk >>

Prywatny Gabinet Ginekologiczny Dr n. med. Anna Barbara Kluz-Kowal ;



Opinia użytkownika milka z dnia 24 marca 2014

Gabinet profesjonalny, nowoczesny, na miejscu doktor wykonuje wiele badań co jest wg mnie wygodne, nie trzeba się tłuc po innych gabinetach czy szpitalach. Jestem pacjentką Kluz-Kowal od jakiś 7 lat, nie zamienię jej na żadnego innego ginekologa.

Zobacz wszystkie opinie o Prywatny Gabinet Ginekologiczny Dr n. med. Anna Barbara Kluz-Kowal >>

Hialuron Instytut Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Małgorzata Słowikowska-Ostaszewska ;



Opinia użytkownika Maria z dnia 28 lutego 2014

Ja rowniez mialam te wątpliwa przyjemność poznania p. Malgorzaty. Rozmawiałam z nia w sprawie pracy. Zero profesjonalizmu, znikoma znajomość i jakiekolwiek pojecie o tej branży. W dodatku w rozmowie o prace towarzyszyl nam jej...

Zobacz wszystkie opinie o Hialuron Instytut Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Małgorzata Słowikowska-Ostaszewska >>

Hialuron Instytut Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Małgorzata Słowikowska-Ostaszewska ;



Opinia użytkownika sandra z dnia 28 lutego 2014

Zgadzam się, że ten gabinet z instytutem medycyny estetycznej nie ma nic wspólnego.Cały czas reklamuje sie na gruponie, co moim zdaniem swiadczy o braku stałych klientów, a tym samym słabej jakości usługach. Nie polecam wykonywania...

Zobacz wszystkie opinie o Hialuron Instytut Medycyny Estetycznej i Kosmetologii Małgorzata Słowikowska-Ostaszewska >>

Sieć Wypożyczali Samochodów Panek S.A. ;



Opinia użytkownika Heniek z dnia 26 lutego 2014

Z OC sprawcy bezpłatnie. Bezproblemowo minimum formalności. Egzekwowanie zapłaty przechodzi na wypożyczalnie czyli nie martwimy się o nic.

Zobacz wszystkie opinie o Sieć Wypożyczali Samochodów Panek S.A. >>

BMJ S.C. Biuro Nieruchomości Barbara i Jacek Matias ;



Opinia użytkownika Basikk z dnia 22 lutego 2014

Chyba większych naciągaczy w Białymstoku z firm nieruchomości nie ma jak BMJ, oszukują ludzi, nie są pomocni w załatwianiu formalności przy sprzedaży czy kupna mieszkania,a tak zapewnia o swoim profesjonalizmie wielka ściema zależy im tylko aby jak najszybciej podpisać umowę i zgarnąć kase….nie...

Zobacz wszystkie opinie o BMJ S.C. Biuro Nieruchomości Barbara i Jacek Matias >>

Bialbud Adam Ochrymiuk ;



Opinia użytkownika Kasia z dnia 18 lutego 2014

Witam, firma, a w zasadzie reprezentujący ją Pan okazał się być nieuczciwy przez co naraził mnie na poważne koszty. Proszę być ostrożnym we współpracy z tą firmą. Jeśli ktoś chce poznać szczegóły zapraszam do kontaktu

Zobacz wszystkie opinie o Bialbud Adam Ochrymiuk >>

Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany ;



Opinia użytkownika Paweł z dnia 14 lutego 2014

Firma nie wywiązuje się ze swoich zobowiązań płatniczych wobec podwykonawców. Przestrzegam przed współpracą

Zobacz wszystkie opinie o Tele-Trans Przedsiębiorstwo Produkcyjne Dorota Wolany >>

Alfa Ośrodek Szkolenia Kierowców ;



Opinia użytkownika urszula z dnia 13 lutego 2014

Szkoła na prawdę na wysokim poziomie, mają indywidualne podejście do kursantów, oferują korzystne rabaty i promocje, auta są sprawne. instruktorzy mili.

Zobacz wszystkie opinie o Alfa Ośrodek Szkolenia Kierowców >>

Adwokat Urszula Zajko ;



Opinia użytkownika Darek z dnia 5 lutego 2014

Śmiało polecam Panią Urszulę Zajko. W mojej sprawie działa konkretnie, sprawnie i rzeczowo. Adwokat spełnia moje oczekiwania i jestem z niego zadowolony.

Zobacz wszystkie opinie o Adwokat Urszula Zajko >>

Adwokat Urszula Zajko ;



Opinia użytkownika Kasia z dnia 30 stycznia 2014

Najlepsza Pani adwokat jaką znam. Konkretna, zna się na swoim fachu. Polecam wszystkim!

Zobacz wszystkie opinie o Adwokat Urszula Zajko >>

Elżbieta Lussa Piotr Sebastian Lussa Spółka Cywilna Kancelaria Notarialna w Białymstoku ;



Opinia użytkownika Janek z dnia 24 stycznia 2014

dziwne metody sprawdzania dokumentów, takie jak rozmazywanie pieczątki, żeby sprawdzić jej autentyczność

Zobacz wszystkie opinie o Elżbieta Lussa Piotr Sebastian Lussa Spółka Cywilna Kancelaria Notarialna w Białymstoku >>

Ra Ski Robert Miałchowski ;



Opinia użytkownika Joanna z dnia 14 stycznia 2014

zdecydowanie odradzam-zostaliśmy przez tegoż pana oszukani-zamówiłam meble dębowe-nie dość że zapewniał że wyrobi się z terminem-to wciąż nas zwodził że już za tydzień będzie gotowe-a minęły 2 miesiące,przywiózł fronty ze sklejki,płyty i sosnę(miał być dąb)-w dodatku do tej pory nie oddał pieniędzy,kłamiąc i oszukując.(nie wspominając o tym że jakość...

Zobacz wszystkie opinie o Ra Ski Robert Miałchowski >>

Lex-Trans Urszula Misiejuk ;



Opinia użytkownika Joanna z dnia 14 stycznia 2014

Nie polecam. Firma jest bardzo mała. Brak pozytywnych opinii w branży transportowej oraz spedycyjnej. Brak własnego taboru. Jedynie ładunki, które nigdy do ostatniego momentu nie są potwierdzone.

Zobacz wszystkie opinie o Lex-Trans Urszula Misiejuk >>

Adwokat Urszula Zajko ;



Opinia użytkownika Jolanta z dnia 13 stycznia 2014

Pani adwokat jest godnym polecenia specjalistą. Jestem jej stałym klientem gdyż poprowadzila mi najpierw rozwód z powodzeniem i następnie podzieliła zgrabnie majątek. A przeciwnika też mielismy ostrego. Jestem bardzo zadowolona więc opisuję moją sytuację aby inni też skorzystali.

Zobacz wszystkie opinie o Adwokat Urszula Zajko >>

Żłobek Miejski nr 3 ;



Opinia użytkownika Agata z dnia 9 stycznia 2014

Do tego żłobka uczęszcza dwójka moich dzieci. Jestem bardzo zadowolona, Panie są bardzo miłe, dzieci robią dużo prac plastycznych, dzieci z chęcią tam chodzą. Gorąco polecam

Zobacz wszystkie opinie o Żłobek Miejski nr 3 >>

Danhal S.C. Biuro Usług Rachunkowych i Podatkowych Danuta Lider Halina Kotowicz ;



Opinia użytkownika Jadwiga z dnia 4 stycznia 2014

Polecam biuro rachunkowe pani Haliny Kotowicz. Bardzo profesjonalnie i uczciwie! Byłam klientką DANHAL-u, teraz pani Kotowicz prowadzi biuro sama pod nazwą FART (adres się nie zmienił http://www.fartbiuro.pl/biuro/ kontakt.htm). Polecam!

Zobacz wszystkie opinie o Danhal S.C. Biuro Usług Rachunkowych i Podatkowych Danuta Lider Halina Kotowicz >>

CZAR-DENT Centrum Implantologii i Stomatologii Estetycznej

Read full article | No Comments

Adres: ul. Porzeczkowa 14, Białystok Telefony/fax: 85 653 70 61 E-mail: porzeczkowa@czar-dent.pl www: www.czar-dent.pl Właściciele: Bogusława Czarnowska, Dariusz Czarnowski

Kancelaria Adwokacka Tomasz Turosiński

Read full article | No Comments

Adres:15-089 Białystok Jana Kilińskiego 10/1 Telefony/fax: 501737071 Właściciele:Tomasz Turosiński Działalność: prawnicza

Centrum Językowo-Turystyczne Językiem Dziecka

Read full article | No Comments

Adres: Mickiewicza 15A lok.2 Telefony/fax: 731 833 220 Właściciele: Iwona Jarmuszewska Działalność: biuro podróży

Phu Insterm Marcin Miron

Read full article | No Comments

Adres:Białystok 15-649 Św. Andrzeja Boboli 3a Telefony/fax:511 965 122 Właściciele: Marcin Miron Działalność:Chłodnictwo, Klimatyzacja,Usługi Hydrauliczne

Wypożyczalnia samochodów Carbon

Read full article | No Comments

Adres: Przyjazna 19 15-666 Białystok Telefony/fax: 888-209-888

HAPONIK Nawierzchnie Drogowe

Read full article | No Comments

Adres:Białystok Kołłątaja65/40 Telefony/fax:666 100 850 www.haponik.pl haponiknawierzchnie@wp.pl Właściciele:Aneta Haponik Działalność:Gspodarcza

Biuro Rachunkowe FART s.c. Halina Kotowicz

Read full article | No Comments

Adres: ul. Fabryczna 1 lokal 322 15-482 Białystok Telefony/fax: Kom. 505 224 456 Tel./fax 85 742 46 96 fartbiuro@wp.pl www.fartbiuro.pl Właściciele: Halina Kotowicz Działalność: „Specjalizujemy się w obsłudze firm w zakresie księgowości, podatków oraz kadr i płac”.

Dorota Studio

Read full article | No Comments

Adres: Białystok.ul.Legionowa 9/1 lok.125 Telefony/fax:606644664 Właściciele: Dorota Jóźwik Działalność: pracownia sukien ślubnych, wieczorowych, studniówkowych i nie tylko..

Kwiaciarnia Girlanda

Read full article | No Comments

Adres:Galeria Antoniuk lokal 22 (Jaz-Bud); Białystok ul.Antoniukowska 56; czynne 09:00-20:00; www.dekoracjegirlanda.pl Telefony/fax: 602 301 322 Właściciele: Anna Leszczyńska Działalność: Handel i usługi. Zapraszamy

Prywatna Szkoła Podstawowa „Akademia Językowa”

Read full article | No Comments

Adres:ul. Mickiewicza 49, 15-213 Białystok Telefony/fax:516 213 349, 793 961 819   Działalność: działalność edukacyjna, szkoła podstawowa

CDW Katarzyna Dunaj

Read full article | No Comments

Adres: Sosnowa 47 Telefony/fax: 887 370 470  

USŁUGI REMONTOWO – BODOWLANE ADAM NOSOROWSKI

Read full article | 3 Comments

Adres: RUBINOWICZA 31 Telefony/fax: 602249459

Akademia Nowoczesnej Edukacji

Read full article | No Comments

Adres: ul. Krucza 23 lokal 38 Wasilków Telefony/fax: 85 674 33 07 Działalność: szkolenia z zakresu efektywnej edukacji, trening pamięci, szybkie czytanie, z zakresu rozwoju osobistego, doradztwo kariery

„Lex-Tax” Biuro Rachunkowe Kancelaria Doradcy Podatkowego

Read full article | No Comments

Adres: ul. Łagodna 5 15-756 Białystok Telefony/fax: 856793444 Właściciele: Sławomir Malibo Działalność: Pełen zakres usług z zakresu rachunkowości, doradztwo podatkowe

BD STUDIO FRYZUR

Read full article | 1 Comment

Adres:ZŁOTA 5 Działalność:STUDIO FRYZUR

Z.P.U. Dobry Szklarz

Read full article | 2 Comments

Adres:Hetmańska 44 Telefony/fax:(85) 811 – 03 – 30 Właściciele:Dariusz Kolec

Szatkowski Damian Firma Usługowo-Handlowa Sklep Reksio

Read full article | No Comments

Szatkowski Damian Firma Usługowo-Handlowa Sklep Reksio Adres: Andersa 40 /99, 15-113 Białystok tel: 668667390 sklepy zoologiczne

Sklep z Karmą dla Zwierząt Wojciech Kudlicki

Read full article | No Comments

Sklep z Karmą dla Zwierząt Wojciech Kudlicki Adres: Akademicka 10, 15-267 Białystok tel: 857446458 sklepy zoologiczne

Morano Zoo Piotr Warszycki

Read full article | No Comments

Morano Zoo Piotr Warszycki Adres: Handlowa 7, 15-399 Białystok tel: 858782375 sklepy zoologiczne

Marek Krysztopowicz Usługi Transportowo-Handlowe

Read full article | No Comments

Marek Krysztopowicz Usługi Transportowo-Handlowe Adres: Wiatrakowa 4 /2, 15-827 Białystok tel: 691388733 sklepy zoologiczne

Kynologprofi

Read full article | No Comments

Kynologprofi Adres: św. Rocha 4, 15-879 Białystok tel: 606144528 sklepy zoologiczne

Dr Zoo

Read full article | No Comments

Dr Zoo Adres: św. Rocha 4, 15-879 Białystok tel: 606144528 sklepy zoologiczne

Chojnowski Bernard Sklep Zoologiczny

Read full article | No Comments

Chojnowski Bernard Sklep Zoologiczny Adres: Mieszka I 14 lok. 5, 15-054 Białystok tel: 857432703 sklepy zoologiczne

Zoo Natura Sp. z o.o. Sklep Zoologiczny

Read full article | No Comments

Zoo Natura Sp. z o.o. Sklep Zoologiczny Adres: Wysockiego 67, 15-168 Białystok sklepy zoologiczne

Zoommax Hurtownia Zoologiczna Anna Rusiłowicz

Read full article | No Comments

Zoommax Hurtownia Zoologiczna Anna Rusiłowicz Adres: Wschodnia 3, 15-158 Białystok tel: 856755155 sklepy zoologiczne

Zoofox S.C. Hurtownia Zoologiczna

Read full article | No Comments

Zoofox S.C. Hurtownia Zoologiczna Adres: Naftowa 3, 15-563 Białystok tel: 857433826 sklepy zoologiczne

Wodnik Krystyna Bielenia

Read full article | No Comments

Wodnik Krystyna Bielenia Adres: Lniana 18 m. 2, 15-665 Białystok sklepy zoologiczne

Romi Sklep Michał Geniusz Robert Wojtacha

Read full article | No Comments

Romi Sklep Michał Geniusz Robert Wojtacha Adres: Zwycięstwa 26 B, 15-703 Białystok tel: 856514024 sklepy zoologiczne

Mycha Andrzej Grycuk

Read full article | No Comments

Mycha Andrzej Grycuk Adres: Pietkuna 5, 15-688 Białystok tel: 516028135 sklepy zoologiczne

Gabi Sklep Zoologiczny Agata Motyka

Read full article | No Comments

Gabi Sklep Zoologiczny Agata Motyka Adres: Kilińskiego 7 /1, 15-089 Białystok tel: 857329010 sklepy zoologiczne

Not Found

Sorry, but you are looking for something that isn't here.